In de media

Honeywell Home evohome winnaar zilveren Tech Award

Honeywell Home evohome winnaar zilveren Tech Award

02-12-2015

De slimme thermostaat evohome van Honeywell Home is winnaar geworden van een Zilveren Tech Award in de categorie 'Slimme thermostaten'. Dit betekent dat evohome voldoet aan de hoogste prestatie-eisen en wordt aangeraden door gespecialiseerde experts. Op 2 december is deze award overhandigd op het Honeywell Home hoofdkantoor.

Wat zijn de tech awards?

Twijfel bij aankoop van consumentenelektronica behoort voorgoed tot het verleden dankzij de nieuwe Tech Awards, een initiatief van ComputeriTotaal, PCM, Computer Idee, Tips & Trucs, MacWorld, Zoom.nl, Power Unlimited, Gamer.nl, lnsidegamer.nl, Media Totaal en Stuff. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd zijn 129 producten bekroond met een Platina, Goud of Zilver Tech Award.

Zilveren Tech Award

Honeywell Home evohome is winnaar geworden van de Zilveren Tech Award. Deze award is toegekent op basis van onafhankelijke testoordelen van gespecialiseerde experts. Bij de Zilveren Tech Award moet een product voldoen aan de hoogste prestatie-eisen, maar is een uitstekende prijs/prestatieverhouding het belangrijkste criterium. Dit betekent dat evohome in de top 3 staat van alle geteste producten van het afgelopen jaar. 

Kijk voor meer informatie over evohome op getconnected.honeywell.com.

%MCEPASTEBIN%