Uw huis

Comfort

Comfort

Wat uw comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, Honeywell Home biedt altijd de juiste oplossing. Van kantoor tot aan vakantiehuis. Of u nu gebruik maakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen. Het uitgebreide portfolio heeft voor iedere situatie een product op maat.

Alle producten

Basic

Basic

Voor elke woonwens is er een Honeywell Home omgevingsthermostaat. Universeel toepasbaar op elke ketel en met de betrouwbaarheid en kwaliteit die u van Honeywell Home mag verwachten. Met de eenvoudige bediening heeft u altijd het gewenste comfort, binnen een handomdraai.

Beschikbare producten
Programmeerbaar

Programmeerbaar

Nooit meer opstaan in een koud huis en de verwarming automatisch omlaag als u naar bed gaat. Wie wil dat niet. Met de Honeywell Home programmeerbare thermostaten is dat zo geregeld. Voor elk type huis, op elk cv-toestel en geschikt voor radiatoren en vloerverwarming.

Beschikbare producten

Zoneregeling

Met zoneregeling regelt u de verwarming per kamer. Zo heeft u overal de juiste temperatuur; op de juiste plek, op het juiste moment.

Beschikbare producten

Meer informatie

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over de verwarming van uw huis? Lees een van onderstaande artikelen.

Verhoogt uw comfort. Verlaagt uw energieverbruik