Haal meer comfort en lagere energiekosten in huis

Waterzijdig inregelen

Verhoogt uw comfort. Verlaagt uw energieverbruik.

Wilt u besparen op energiekosten én het comfort in huis verhogen? Laat uw installateur uw cv-installatie waterzijdig inregelen. Hij stelt uw radiatoren dan zo af dat het warme water zo efficiënt mogelijk door de installatie stroomt. Alleen op die manier kan uw energiezuinige cv-ketel écht optimaal presteren. U krijgt direct meer wooncomfort en een lagere energierekening.

Onze getrainde installateurs weten hoe zij waterzijdig inregelen. Neem vandaag nog contact op!

VOORDEEL 1

Minder gasverbruik en zo’n 10% lagere stookkosten

Met een cv-installatie die correct waterzijdig is ingeregeld, kunt u een forse besparing realiseren. Volgens TNO* bedraagt de besparing door waterzijdig inregelen in woningen om en nabij de 10% op stookkosten. De  consumentenbond** geeft aan dat u met een goed ingeregelde cv-installatie al snel € 100,– bespaart, voor oudere woningen kan dat zelfs het dubbele zijn.

VOORDEEL 2

Een aangenamer binnenklimaat

Is het in de keuken al warm, maar blijft de woonkamer koud? Of duurt het lang voordat uw hele huis op temperatuur is? Het zijn tekenen dat de radiatoren niet goed op elkaar zijn afgesteld. Direct nadat uw installateur waterzijdig heeft ingeregeld, geniet u van een aangenamer binnenklimaat.

VOORDEEL 3

Hinderlijke geluiden zijn verleden tijd

Fluitende en ruisende leidingen kunnen weliswaar vertrouwd in de oren klinken, maar ze geven in feite aan dat de cv-installatie niet goed waterzijdig is ingeregeld en energie verspilt. Wat uw cv-installatie u laat weten, is dat het tijd is om contact op te nemen met uw installateur.

VOORDEEL 4

Snelle en eenvoudige installatie

Waterzijdig inregelen is een relatief kleine investering waarmee u absoluut meer comfort én een lagere energierekening in huis haalt. De nieuwe radiatorkranen die de installateur op uw radiatoren monteert, maken het grote verschil. Met de 'Kombi-TRV' van Honeywell Home vertrouwt u op vakwerk en is uw cv-installatie snel en goed waterzijdig ingeregeld.

* Bron: TNO
** Bron: Consumentenbond

evohome: voor nog meer comfort, controle en besparing

TIP Waterzijdig inregelen gaat goed samen met de installatie van evohome. Dit systeem van Honeywell Home regelt de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Met de slimme zoneregeling verwarmt u alleen de kamers die u gebruikt. Zo houdt u de controle, bespaart u energie en creëert u uw perfecte comfortzone. Uw installateur vertelt u graag meer over evohome en de mogelijkheden.